Word nu lid
#
11 feb 2021;

Nieuw lid: Desmi

Desmi is een wereldwijde onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, engineering en productie van pomp en pompoplossingen die zowel lokaal als wereldwijd worden ingezet voor de scheepvaart, industrie, defensie, bestrijding van olierampen en in de breedste zin in utiliteit, koeling/heating.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken en wereldwijd zijn er productielocaties voor de Desmi producten. Deze eigen producten worden door Desmi in meer dan 100 landen verkocht via eigen landelijk gevestigde bedrijven en distribiteurs op zes continenten.

DESMI B.V. gevestigd in Alblasserdam verkoopt pompen voor alle boven genoemde segmenten daarnaast verlenen wij service en reparatie zowel op locatie als in onze werkplaats.

Naast pompen worden er complete Ballast Water Management Systemen (BWMS) en Automation Systemen ontwikkeld, geïnstalleerd en onderhouden. Het BWMS-systeem zorgt dat er schoon ballastwater wordt ingenomen en geloosd. De Automation Systemen leveren efficiëntere oplossingen voor installaties aan boord van schepen maar ook voor landinstallaties waardoor er brandstof en energie wordt bespaard. Dit geeft reductie van kosten en minder belasting van het milieu.

Voor meer informatie zie www.DESMI.com

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer