Word nu lid
#
11 jul 2019;

De ondernemingsraad van FN Steel steunt stichting Helpende Handen

Afgelopen dinsdagmorgen 9-7-2019 heeft de Ondernemingsraad van FN Steel b.v. een mooi gebaar mogen maken.

Namens de Ondernemingsraad hebben Coen van Dalen en Wilbert Dam een cheque mogen overhandigen aan een goed doel.

Het goed doel van dit jaar was de stichting: Helpende Handen uit Alblasserdam.

Deze stichting biedt mensen een helpende hand bij allerlei uiteen lopende zaken. Wij hebben de cheque overhandigt aan Femke Spruit.  De stichting werkt met studenten, die dan stagelopen bij de stichting. Er blijkt na het zien van de cijfers dat er binnen Alblasserdam ook nog veel hulp nodig is.

Het doel van de stichting is volgens Femke de cliënten blijven stimuleren in zelfredzaamheid en de studenten helpen een goede professional te worden.

 "Aandacht geven aan de cliënten is heel belangrijk, evenals het ontlasten van de mantelzorgers." De dames besluiten met: "Stagiaires beginnen vaak heel sceptisch, maar komen later vaak met mooie verhalen terug. Het gebeurt zelfs wel dat zij vrijwilliger worden!

Aansluitende op het verhaal van Femke willen wij graag vragen om binnen en buiten FN Steel mensen te vragen om de stichting te helpen in de vorm helpende handen.

Ze willen binnen afzienbare tijd een nieuwe keuken plaatsen en daar zijn misschien wat aanpassing voor nodig. Deze zouden makkelijk door de handige mensen gedaan kunnen worden.

Dus als iemand de stichting wil helpen of vragen heeft, stuur even mail of neem contact op met: Sandra de Bruijn, coördinator, 06 83617899.

 s.debruijn@stichtinghelpendehanden.nl
www.stichtinghelpendehanden.nl

De Ondernemingsraad van FNsteel wil iedereen bedanken voor het meewerken aan dit mooi gebaar en het bijzonder aan Alex de Jong voor het maken van de Foto’s.

 

Met vriendelijke groet,

Coen van Dalen & Wilbert Dam.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer