Word nu lid
#
1 jun 2022;

Dare2Cross Let’s Tech Care

𝐁𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐤𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐞́𝐞́𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐬𝐚𝐭𝐢𝐞𝐬? Op 30 juni vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom om deel te nemen aan #Dare2Cross: Let’s Tech Care bij de Duurzaamheidsfabriek. Dare2Cross is een bewezen instrument om innovatieve oplossingen te vinden voor vraagstukken door diverse partijen uit verschillende sectoren samen te brengen.

Eén van die challenges is het beter aansluiten van aanbod op de persoonlijke wensen van bijvoorbeeld (nieuwe) bewoners van een verpleeghuis. In de zorg wordt veel aandacht besteed aan de medische kant: Welke medicatie heeft iemand? Hoe vaak nemen we bloed af?

Aan persoonlijke leefwensen zoals relatie met naasten, waar iemand zingeving uithaalt of hoe iemand wil sterven, wordt pas aandacht besteed als dat ter sprake komt. Dit leidt dikwijls tot stressvolle situaties en ontevredenheid.

Om een overgang prettiger te laten verlopen en een verpleeghuis als thuis te ervaren, zou het fijn zijn als op voorhand rekening gehouden kan worden met persoonlijke wensen. Dat gebeurt bijvoorbeeld ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning, vakantie of date.

Wij zijn op zoek naar:

  • zorgorganisaties die dit probleem herkennen en hier aan willen werken;
  • (tech)bedrijven die hier een oplossing voor hebben;
  • organisaties uit een andere sector die een soortgelijk probleem hebben aangepakt en ons willen inspireren.

Vanuit InnovationQuarter bieden we diverse mogelijkheden om (financiële) ondersteuning te bieden bij consortia en innovatieprojecten. Interesse om mee te doen?
Ga dan naar: https://lnkd.in/e9HuKJZP of tag diegene waarvan jij denkt dat hij of zij niet mag ontbreken.

Dare2Cross Let’s Tech Care wordt mogelijk gemaakt door InnovationQuarter, Da Vinci College, Albert Schweitzer Ziekenhuis, gemeente Dordrecht, Deal Drecht City, Economic Board Drechtsteden.

 

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer