Word nu lid
#
2 aug 2023;

Collectieve beveiliging bedrijventerreinen

Alert Security verzorgt de collectieve beveiliging op de industrieterreinen Vinkenwaard, Hoogendijk en Nieuwland Parc te Alblasserdam.

Onderzoek heeft aangetoond dat collectieve beveiliging in combinatie met beveiligingscamera’s het aantal gevallen van onraad, onveilige situaties, inbraak en schade met maar liefst 80% reduceert. Hiertoe is een veiligheidsconcept uitgewerkt waarin alle op de genoemde industrieterreinen gevestigde bedrijven participeren. Dit betekent voor u als ondernemer dat het “Basis veiligheidspakket” van Alert volledig gefinancierd wordt vanuit het Ondernemersfonds Alblasserdam.

Naast dit “Basis veiligheidspakket” biedt Alert u aanvullende diensten aan tegen gereduceerde tarieven om u geheel te kunnen ontzorgen. Vragen? info@alert-group.nl ten aanzien van Joost Klaren.

Ondernemersvereniging de Noord ontvangt van de surveillancerondes rapportages waar zij zo nodig actie op nemen. De meeste meldingen gaan over het buitenstallen van materialen en afval welke een brandgevaarlijke situatie op kan leveren. Hier ziet u een overzicht van de overige meldingen die zijn geregistreerd in de rapportages van juli 2023.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer