Word nu lid
#
3 dec 2019;

Brief van gemeente: onderzoek naar verkeer bedrijventerreinen

Mobiliteit en bereikbaarheid staan als belangrijke punten op de agenda van de gemeente Alblasserdam. Hierdoor is er een onderzoek gestart naar de verkeersstromen.

Brief naar alle leden:

 

Beste leden van OV de Noord,

Recent heeft u een mail ontvangen van de Gemeente Alblasserdam over een onderzoek  naar het verkeer bedrijventerreinen. Een mobiliteitsscan zoals het officieel heet.

Mobiliteit en bereikbaarheid zijn zeer belangrijke onderwerpen op de agenda geworden en zullen dat de komende jaren zeker blijven, gezien de grote hoeveelheid onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen aan bruggen en wegen in onze omgeving. A15 en N3 uiteraard als voornaamste uitdagingen.

 

De Gemeente Alblasserdam wil nu een onderzoek uit laten voeren naar de verkeersstromen van en naar onze bedrijventerreinen door woon-werkverkeer. Een zogenaamde postcodecheck. OV de Noord en OKA ondersteunen dit initiatief.

 

Naar aanleiding van de uitkomsten van dit onderzoek kunnen we gericht naar oplossingen gaan zoeken om de mobiliteit te verbeteren. Een hoge respons is dan ook van groot belang. Wij verzoeken u dan ook om massaal de vragenlijst in te vullen en te retourneren.

 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking,

Bestuur OV de Noord

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer