Word nu lid
#
13 okt 2023;

Bon Bon, de weg naar vernieuwing

Na de verwoestende brand van 30 juli is nog weinig concreet nieuws naar buiten gekomen als het gaat om de voortgang van Bon Bon en de nieuwbouw van ons bedrijfspand. Dit betekent niet dat we stil hebben gezeten omdat de prioriteiten eerst geheel ergens anders lagen, namelijk het inhuizen van de logistieke afdeling, de logistieke planning en de boekhouding op het Nieuwland Parc en de overige backoffice, zoals sales, marketing en receptie, en de keukenproductie in Berkel in de Berkelse Poort bij Huis vol Smaak.

De weg naar vernieuwing!
De gebeurtenis van 30 juli, wat voor een ieder een impact heeft gehad en misschien nog steeds heeft, zorgt voor ons ook voor nieuwe kansen! De nieuwbouw zal daarom ook in het teken staan van vernieuwing, duurzaamheid, werkbesparende investeringen en werkplezier, innovatie en volledig op iso gebaseerde routing en werkwijze.

Al deze punten worden meegenomen in een nieuw planontwerp wat uiteindelijk zal uitkomen op een definitief ontwerp. Een ontwerp wat zal neerkomen op een hoger pand met meer m2 qua opslag, kantoor en productie. Dit definitieve ontwerp zal voor 1 december door ons worden ingediend bij de gemeente om vergunning te krijgen voor deze nieuwbouw. Wij hopen om medio februari te starten met de herbouw van ons pand om zo op 1 december de deuren weer te openen.

Waar zijn wij mee geholpen?
Hetgeen wat voor ons van belang is dat ondernemers uit onze regio weten dat wij gewoon 100% operationeel zijn en dat ze niet onze deur voorbijgaan als ze enige vorm van catering nodig hebben in de aankomende periode. De feestdagen komen eraan en wij staan weer helemaal klaar om alles aan te nemen. Gelukkig zien we tal van ondernemers die ons helpen met aanvragen voor de feestdagen zoals kerstborrels, winterbarbecue's en de bekende nieuwjaarsrecepties.

Hopelijk tot ziens op een van de evenementen die wij mogen organiseren in de regio.

Marcel Baanen
Rob Daalhuizen

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer