Word nu lid
#
6 apr 2021;

Beveiliging bedrijventerreinen

Sinds vele jaren verzorgt Alert collectieve beveiliging op de industrieterreinen Vinkenwaard, Hoogendijk en Nieuwland Parc te Alblasserdam. Ondernemersvereniging De Noord en Alert hebben een aantal jaren geleden de handen ineengeslagen met het doel de veiligheid op de terreinen verder te verhogen.

Onderzoek heeft aangetoond dat collectieve beveiliging in combinatie met beveiligingscamera's het aantal gevallen van onraad, onveilige situaties, inbraak en schade met liefst maar 80% reduceert. Hiertoe is een veiligheidsconcept uitgewerkt waar alle, op de genoemde industrieterreinen, gevestigde bedrijven participeren.

Dit betekent voor u als ondernemer dat het "Basis veiligheidspakket" van Alert volledig gefinancierd wordt door het Ondernemersfonds Alblasserdam. Naast dit "Basis veiligheidspakket" biedt Alert u aanvullende diensten aan tegen gereduceerde tarieven om u volledig te kunnen ontzorgen. Is uw bedrijf op één van deze terreinen gevestigd, vraag dan de flyer met diensten aan bij parkmanager Monique via parkmanager@ovdenoord.nl

Ondernemersvereniging de Noord ontvangt van de surveillancerondes rapportages waar zij zo nodig actie op nemen. Hier ziet u een overzicht van de verschillende meldingen die geregistreerd zijn in de rapportages van maart 2021.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer