Word nu lid
#
12 mei 2023;

Bakkie koffie bij Remco

Op maandag 8 mei zijn Nicolette van Esdonk (Gemeente Alblasserdam) en Monique Walraven (Parkmanager Alblasserdam) op de koffie geweest bij Remco Dupuis, directeur van Goodfuture, sinds kort gevestigd op Kelvinring 56d op bedrijventerrein Vinkenwaard in Alblasserdam.

Door een volledige focus op het leveren van duurzame bedrijfskleding onderscheidt Goodfuture zich van de vele andere bedrijven die bedrijfskleding leveren.

Zij leveren uitsluitend kledingmerken die garant staan voor goede (gecontroleerde) arbeidsomstandigheden voor hun medewerkers. Daarnaast bieden zij een compleet assortiment duurzaam geproduceerde bedrijfskleding aan. Steeds meer kleding is namelijk beschikbaar in biologisch katoen, recycled katoen of recycled PET/polyester. Ook is bedrijfskleding gemaakt uit bamboe of Tencel een mogelijkheid.

Naast de duurzame materialen neemt Goodfuture ook oude bedrijfskleding van haar relaties retour.

Zij vinden het erg belangrijk dat oude bedrijfskleding een tweede leven krijgt. Jaarlijks belandt alleen al in Nederland circa 200 miljoen kilo textiel in de verbrandingsoven en gaan grondstoffen verloren. Om grondstoffen uit oude bedrijfskleding opnieuw te kunnen inzetten, kunt u als klant van Goodfuture uw afgedragen bedrijfskleding retourneren. Met een belangrijk deel van de opbrengst uit de retourgenomen bedrijfskleding, ondersteunen zij een tweetal goede doelen (Stichting Muziekids en Free a Girl)

Remco Dupuis
Remco heeft januari 2019 het bedrijf opgestart en na een periode gevestigd te zijn geweest in Hardinxveld-Giessendam zijn zij gezien een snelle groei neergestreken op de zichtlocatie vanaf de A15 op bedrijventerrein Vinkenwaard in Alblasserdam. Zij hebben een mooie ruime showroom en heerlijke koffie, en op afspraak bent ook u van harte welkom.

Remco is geboren en getogen in Papendrecht. Getrouwd en vader van 3 kinderen (2 dochters en een zoon).
Hobby’s: muziek, tennis, golf en voetbal.

Recent nieuwtje:
Goodfuture is partner van Energiek Dordt geworden. Op 19 mei zal bij FC Dordrecht- Top Oss, de eerste klimaat neutrale wedstrijd in het Nederlandse betaalde voetbal worden gespeeld, de spelers van FC Dordrecht zullen het veld betreden in duurzame hoody’s van Goodfuture.

Foto: Van links naar rechts Monique, Remco en Nicolette

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer