Word nu lid
#
26 jul 2023;

Bakkie koffie bij nieuw lid OVdeNoord ‘Sander Magnin’ van NOVUS

Op woensdag 19 juli is Monique Walraven (Parkmanager OVdeNoord) op de koffie geweest bij kersvers nieuw lid van ‘Ondernemersvereniging de Noord’, Sander Magnin, directeur van NOVUS Special Tools BV, gevestigd op Van Coulsterweg 1F, bedrijventerrein Hoogendijk in Alblasserdam.

NOVUS Special Tools is sinds 2020 actief als leverancier van accu onderwater gereedschappen voor beroepsduikers, waarmee tot 100 meter diepte probleemloos gewerkt kan worden.

In januari 2023 is met de komst van Sander Magnin en Sem Jongejan de afdeling hogedruk hydrauliek toegevoegd. Beide heren richten zich op de verhuur en verkoop van hydraulische momentsleutels, waarmee industriële boutverbindingen gecontroleerd op moment gezet kunnen worden.
In lijn hiermee wordt ook een compleet programma 700 bar hydraulische vijzels, slangen, pompen en overige componenten van een aantal gerenommeerde fabrikanten geleverd. Toepassingen zijn er volop met klanten in de scheepsreparatie, staalbouw, weg- en waterbouw en petro-chemie.

Bij NOVUS Special Tools zeggen ze: “Niets is zo speciaal, dat wij het niet kunnen leveren. Speciaal is tenslotte voor ons de standaard!”.

Was weer een erg leuk en interessant bezoek bij een mooi bedrijf in Alblasserdam.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer