Word nu lid
#
26 sep 2022;

Bakkie koffie bij Hèlen en Chloë

Op woensdag 21 september zijn Monique Walraven (OV de Noord) en Nicolette van Esdonk (gemeente Alblasserdam) op de koffie geweest bij Hèlen Kilian (Directeur) en Chloë Haring (Marketing en accountmanager) van ROBOT vloerverwarming, gevestigd aan de Kelvinring 56a.

ROBOT
Robot produceert sinds 1988 verdelers en levert alle materialen voor een complete vloerverwarmingsinstallatie. De verdelers worden volledig geautomatiseerd geproduceerd met behulp van de modernste technieken. Robot produceert de verdelers in Nederland en daar zijn zij trots op. Dit levert veel voordelen op zoals constante kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en continuïteit. Ook is productie in Nederland nog eens beter voor het milieu.

Hèlen Kilian
Hèlen werkt al ruim 24 jaar bij ROBOT en mag zich sinds een kleine 2 jaar directeur noemen. Haar persoonlijke Quote: "Alles is aandacht" merk en voel je als je bij ROBOT op visite bent. Ze heeft een sterk team wat er met elkaar hard aan werkt om iets moois te creëren.

Duurzaamheid
Voor Robot is duurzaamheid een belangrijk thema in de bedrijfsvoering, niet alleen met betrekking tot de producten die zij verkoopt. Uiteraard adviseert Robot actief de installatiemarkt over de rol van vloerverwarming in de energietransitie. Daarnaast zijn zij lid van de Nederlandse Verwarmings Industrie én Circopomp waarbij zij in samenwerking met andere fabrikanten een bijdrage leveren aan circulariteit en het reduceren van CO2 emissie.

Wat heeft ROBOT nodig?
Wat dacht je van gemotiveerd personeel? We horen het steeds vaker. Maar kijk gerust even op de vacatures die zij hebben middels deze link: Robot Vloerverwarming - Vacatures (robotclimate.com)

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer