Word nu lid
#
13 jul 2021;

Bakkie koffie bij Erwin en Alice

Na ruim een jaar binnen zitten en afstand houden zijn we voorzichtig weer gestart met bedrijfsbezoeken in Alblasserdam.

Op donderdag 8 juli was Monique Walraven (OV de Noord) op de koffie bij Erwin Tuijtel (directeur Innovatie) en Alice Buijs (controller), van Alklima B.V. gevestigd aan de Van Hennaertweg 29.

Alklima is al meer dan 25 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric warmtepompen en airconditioning. Zij leveren duurzame klimaatoplossingen voor de gehele gebouwde omgeving.

Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ bieden zij advies en begeleiding aan installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouwkolom; bijvoorbeeld op het gebied van BREEAM, nul-op-de-meter-programma’s, en via het Alklima College een geaccrediteerde opleiding voor technisch koelmonteur.

Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de verbouwing van het pand van Alklima. Het ‘oude pand’ is naast uitgebreid ook grondig gerenoveerd. Het is een echt eyecatcher geworden.

Bij de verbouwing is goed gekeken naar duurzaamheidsaspecten. Naast goede isolatie een aanvullende maatregelen is er natuurlijk gebruik gemaakt van een efficiënt klimaatsysteem.

Na renovatie heeft het pand een energielabel A gekregen. Daarmee voldoet het kantoorpand aan de eisen voor 2023 en 2030, en is er ook een goede basis om het gebouw volledig energieneutraal te maken. In lijn met deze ambitie worden er dan ook binnenkort zonnepanelen geplaatst.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer