Word nu lid
#
23 mrt 2022;

Bakkie koffie bij Dick…

Op maandag 21 maart is Monique Walraven (OV de Noord) op bedrijfsbezoek geweest bij Dick Bovekerk van McDonald’s, gevestigd aan Kelvinring 46 te Alblasserdam.

Iedereen kent McDonald’s, iedereen weet dat het menu constant wordt aangepast en er voor iedereen wel iets op het menu te vinden is. De bediening is vriendelijk en snel en de producten zijn van hoge kwaliteit.

Maar wist u ook dat de eerste McDonald’s in 1971 in Zaandam werd geopend? Er zijn  daarna nog vele restaurants bijgekomen. De locatie in Alblasserdam is in 1995 geopend, en Dick Bovekerk is vanaf december 1996 beheerder van deze locatie aan de Kelvinring.

In 2019 heeft Dick ook een nieuwe vestiging langs de A15 bij Hardinxveld-Giessendam geopend.

McDonald’s was als eerste gevestigd op Vinkenwaard. Op de foto ziet u dat alle grond rondom de McDonald’s nog onbebouwd is. Na het vestigen van alle buren en het groeien van de bedrijven is het met regelmaat wel een drukte op het bedrijventerrein. Met 100.000 verkeersbewegingen per maand in de zomermaanden voor alleen al de McDonald’s is het vaak druk op de Kelvinring.

Bezoekers van McDonald’s kunnen goed parkeren op de 48 parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor de bezoekers die toch elders de maaltijd nuttigen op het bedrijventerrein zijn er meerdere afvalbakken geplaatst die meerdere keren per dag worden geleegd door personeel van de McDonald’s.  

Duurzaamheid
Dick heeft altijd oog voor duurzaamheid, zo hebben zij overal LED verlichting, meerdere warmtepompen, laadpalen, energie monitoring systeem, warmte terugwinning en waterloze urinoirs en een zeer groene omgeving.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer