Word nu lid
#
29 nov 2018;

Vertrek bestuursleden Dick Bovekerk en Edwin Struis

Dick Bovekerk en Edwin Struis zijn recent gestopt als bestuursleden van OVdN. Een afscheidswoord van Edwin.

Oprecht bedankt!

Eerder dit jaar heeft ons bestuurslid Dick Bovekerk afscheid genomen van het bestuur van OV de Noord. Dick heeft als bestuurslid van het eerste uur vele jaren de ondernemers vertegenwoordigd. Altijd met maximale inzet en een heldere en kritische blik op zaken en ontwikkelingen. Wanneer nodig stelde Dick ook lastige onderwerpen aan de orde, waarbij respect voor anderen en andere visies altijd de boventoon voerde.

Namens OV de Noord heeft Dick de rol van voorzitter van KVO vervuld en nam hij deel aan de ‘gebruikersraad’. Ook stond Dick altijd klaar voor tussentijdse overleggen met partners, bestuursleden en de lokale overheid. OV de Noord zal Dick als bestuurslid, maar ook als ondernemende vriend missen!

Dick, nogmaals hartelijk dank voor je tomeloze inzet en we hopen contact te blijven houden!!!

 

Van de voorzitter….

Eerder dit jaar ben ik in dienst getreden van een Rotterdamse onderneming en heb hierbij binnen het bestuur aangegeven dat ik mijn functie als voorzitter op termijn zal neerleggen. Niet meer werkzaam zijn op en vanuit één van de mooie Alblasserdamse industrieterreinen en een rol te vervullen in de lokale ondernemingsvereniging is en voelt niet goed. Echter, de continuïteit van OV de Noord mocht onder geen beding in het gedrang komen, vandaar dat we in overleg met de overige bestuursleden de tijd genomen hebben voor het vinden van een passende oplossing.

Eerder hebben we bericht dat er vergaande besprekingen gaande zijn over een samenwerking dan wel fusie tussen OndernemersKring Alblasserdam (OKA) en OV de Noord. Bestuurslid Nico Treure heeft in de afgelopen periode aangegeven de rol van voorzitter op zich te willen nemen en Kees Kraaijeveld heten we van harte welkom als nieuw bestuurslid. Dit zijn goede ontwikkelingen, welke we allemaal een warm hart toedragen en mij de mogelijkheid geven om de voorzittershamer over te dragen.

Ik wil iedereen danken voor het in mij gestelde vertrouwen en wens Nico, Aad, Dennis, Kees en Monique als Parkmanager veel succes en wijsheid in de toekomst.

Hopelijk tot ziens in ons mooie Alblasserdam!

Edwin Struis

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer