Word nu lid
#
28 apr 2022;

Uitnodiging: Startersavond Hendrik-Ido-Ambacht 14 juni a.s. van 19.00 tot 21.30 uur

De ideale informatieavond voor startende ondernemers! Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? Zomaar wat vragen.

Herken je deze vragen? Kom dan naar de Startersavond op dinsdag 14 juni a.s. om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht, die in samenwerking met het Ondernemersplein/KVK wordt georganiseerd voor startende ondernemers in de Drechtsteden. 

Deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant-) ondernemers. Nicolette van Esdonk zal die avond ook aanwezig zijn voor vragen, net als de Belastingdienst, het UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Stichting Ondernemersklankbord en KVK.

Deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden in verband met een beperkt aantal plaatsen. Meld je direct gratis aan.

Uitnodiging en programma

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer