Word nu lid
#
23 feb 2022;

Op bezoek bij nieuw lid van OV de Noord Peter…

Op vrijdag 18 februari is Monique Walraven (OV de Noord) op bedrijfsbezoek geweest Peter Rip van VanRip events, gevestigd aan Huygensweg 3 te Alblasserdam.

VanRip Events bedenkt, organiseert en verzorgt uw evenement, bedrijfsopening, personeelsfeest, bruiloft, of welke gelegenheid dan ook. Uiteraard geheel naar uw wensen en ideeën. Van kleine partijen tot grote events, van eenvoudige opzet tot complete concepten, voor VanRip is geen event hetzelfde en niks te gek.

Peter is er helemaal klaar voor om compleet los te gaan met nieuwe events. Naast de bestaande events Jubileum/opening/bedrijfsfeest nu ook  “VanRip on Safari!” Op safari met hapjes en drankjes in safari stijl op uw locatie of ze zoeken een mooie locatie.
Het is een nieuw ‘Hot item’; je bent even echt op Afrikaanse safari!  Zo kunnen zij het Afrikaans braai event aanbieden als echt compleet themafeest met mogelijkheden als een Afrikaanse aankleding, planten, tenten, dieren, zangers, djembé workshops, 4x4 rijden, rib varen en er kan een verhalen verteller komen.

Ook leuk: Cocktail events, met en zonder alcohol  (Mocktails) hier hebben zij een cocktail en bier trailer voor.

Bij VanRip on Tour organiseert het VanRip team een dag uit of langer voor u. Om wensen te laten uitkomen voor uw medewerkers van ontspanning tot leerzaam, luxe of toch wat gewoontjes, sportief of relax, op land of water, u verzint het en zij maken het mooier of zij komen met een droom idee.

Wie is Peter?
Peter: ‘Van nature ben ik ondernemend en creatief en ken ik een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ik zie mezelf als een betrokkenen ondernemer en manager die zijn gasten een droom event wil laten beleven Mijn sterkste punten zijn managen, organiseren en kansen creëren en benutten. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar opdrachtgevers kom ik tot de kern van hun doelen en wensen. Ik beoog een goed evenwicht te vinden tussen resultaat en kwaliteit”.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer