Word nu lid
#
2 jun 2021;

Bedrijfsbezoek SnelleVliet Touringcars

Na een jaar binnen zitten en afstand houden gaan we voorzichtig weer starten met bedrijfsbezoeken in Alblasserdam. Want wat hebben we het gemist, het persoonlijke contact! Uiteraard houden we nog steeds afstand, maar de koffie smaakt heerlijk als je weer met elkaar aan tafel kunt zitten. We zijn benieuwd hoe het met iedereen gaat en wat de impact is na ruim een jaar Corona.

Op woensdag 26 mei gingen Monique Walraven (OV de Noord) en Nicolette van Esdonk (Gemeente Alblasserdam) op de koffie bij Edwin Struis, General Manager van SnelleVliet Touringcars. Gevestigd aan de Van Hennaertweg 4.
 
Al bijna 90 jaar is SnelleVliet Touringcars een begrip in Europa. SnelleVliet verzorgt maatwerk in personenvervoer voor de zakelijke en particuliere reiziger, van zakelijke pendeldiensten tot dagtochten en meerdaagse reizen. Edwin Struis: “SnelleVliet stond in januari 2020 aan het begin van een schitterend jaar. Daar ging abrupt een streep doorheen. Nu, na een lastig jaar Corona waarin ons bedrijf volledig tot stilstand kwam, zien we langzaam de markt weer op gang komen. Het heeft nog even tijd nodig maar wij redden het wel.”
 
Mooi om te zien hoe dit familiebedrijf vol passie doorzet.

Foto v.l.n.r: Edwin StruisNicolette van EsdonkMonique Walraven

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer