#
#
8 mei 2019;

Uitnodiging Cyberontbijt ‘Digitaal Veilig’

Cybercrime is helaas voor veel ondernemers een toenemend probleem. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mkb-bedrijven ermee te maken krijgt. Kom naar de gratis cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ en leer wat u en uw medewerkers kunnen doen om het risico op cybercrime te verkleinen.

De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. De schade bij een cyberincident kan groot zijn. Denk alleen al aan de kosten voor herstel of vervanging van uw website, programma’s of data, maar ook omzetverlies en reputatie- schade. Zorg dat uw bedrijf geen slachtoffer wordt en kom naar de training.

 

Digitaal Veilig

Tijdens de training leert u meer over cybercrime en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. U kunt rekenen op praktische preventietips die u direct kunt toepassen. Daarbij gaat het niet per se over ingewik- kelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en uw eigen gedrag om de digitale veiligheid te verbeteren. Na afloop ontvangt u een handige Kryptonizer die helpt om sterke wachtwoorden te maken.

 

Unieke kans!

Wilt u heel Nederland uw bedrijfsnaam laten horen? Praat mee in de uitzending ‘In Bedrijf’ van de landelijke nieuwszender BNR. Aansluitend aan de training gaat de nieuwszender in een mobiele studio graag met u in gesprek over cyberveiligheid bij ondernemers. Wilt u gebruik maken van deze unieke kans? Laat het dan weten aan ondernemen@alblasserdam.nl

 

PROGRAMMA

07:30 uur Ontvangst met ontbijt

08:00 uur Welkom door burgemeester Paans

08.15 uur Training ‘Voorkom cybercrime’

09.45 uur Opnamen BNR-nieuws- uitzending ‘In Bedrijf’

10.15 uur Afsluiting

 

Datum:

Woensdag 8 mei 2019

 

Locatie:

Landvast, Haven 4, Alblasserdam

 

Aanmelden

Deelname is geheel kosteloos. Zorg dat u erbij bent en meld u aan door een mail te sturen naar ondernemen@alblasserdam.nl

Deze training wordt u aangeboden door de gemeente Alblasserdam, de Veiligheidsalliantie Rotterdam (VAR) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

   
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer