#
#
1 jun 2019;

Minibedrijventournooi Stofwisselkracht & Roparun

Op 1 juni 2019 organiseren een aantal vrijwilligers een Minibedrijventoernooi op het sportpark Souburgh met opbrengst voor stichting Stofwisselkracht & Roparun.

De vv. Alblasserdam stelt haar accommodatie beschikbaar en wil gastheer zijn voor alle bedrijven die hieraan willen meewerken. Dat levert jaarlijks een prachtig bedrag op en als bestemming is dit jaar gekozen voor 2 geweldig goede doelen: Stofwisselkracht & Roparun.

Stichting Stofwisselkracht

Per jaar krijgen zo’n 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18e verjaardag.
Ook op volwassen leeftijd kan een stofwisselingsziekte zich plotseling manifesteren.
Stofwisselkracht werft op een sportieve en originele manier fondsen voor onderzoek naar stofwisselingsziekten. Stofwisselkracht doet dit transparant.

Stichting Roparun

Het bestuur van Stichting Roparun zet zich in voor ondersteuning en verbinding binnen de palliatieve zorg voor mensen met kanker. De stichting is volledig aandeelhouder van Ropament B.V., de organisatie die verantwoordelijk is voor het evenement Roparun. Ropament B.V. heeft geen winstoogmerk en heeft als doelstelling om Stichting Roparun te voorzien van zoveel mogelijk gelden. In onderstaande kopjes staan de verschillende onderdelen van Stichting Roparun verder uitgewerkt.

Om dit te kunnen bereiken is er de steun nodig van zo veel mogelijk bedrijven uit Alblasserdam. 

Programma

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

   
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer