#
#
11 dec 2019;

Car Speeddate Event 2019: waar MKB en zelfstandige professionals elkaar ontmoeten

Tijdens het Car Speeddate Event op woensdagavond 11 december 2019 kunnen zelfstandige professionals en het MKB elkaar ontmoeten en contacten leggen. Via speeddates in de Ford modellen van Ford Wensveen in Alblasserdam.

Businessclub De Twijn organiseert dit event voor het zesde achtereenvolgende jaar in samenwerking met Ford Wensveen en Named. Deelname is gratis, vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk.

 

Maak gebruik van elkaars expertise

Het Car Speeddate Event is een uitgelezen kans waarin MKB en zelfstandige professionals elkaar kunnen ontmoeten. 

Ook professionals onder elkaar. Om zodoende gebruik te maken van kennis in andere vakgebieden die nodig zijn voor de bedrijfsvoering van iedere onderneming. 

 

Speeddaten, workshops en sparren met ervaren ondernemers

Tijdens het Car Speeddate Event kunnen deelnemers zich inschrijven om te speeddaten, Daarnaast biedt het event tijdens de avond compacte workshops doorspekt met tips waaraan deelnemers kunnen deelnemen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld een cyberveilige werkomgeving, google adwords, broodfonds, slim omgaan met data en meer. 

Deelnemers aan het Car Speeddate Event kunnen zich ook inschrijven voor een zogenaamde Drakendate. Koppels van twee draken (deskundigen) zijn beschikbaar om met een deelnemer twintig minuten te sparren over een uitdaging binnen zijn/haar bedrijf. 

De draken zijn dit jaar: Jeroen Put (Cirkellab), Henk Manden (Zon & Zo), Patrick Visser (Visser Media & Design), Winanda Spruijt (Internorm), Peter Verheij (wethouder gemeente Alblasserdam), Ruud van de Marel (Snelle Vliet) en Rob van Hal (SNS Bank).

 

Inschrijven! 

Inschrijven kan via de website van Businessclub De Twijn: www.bcdetwijn.nl (www.bcdetwijn.nl/bijeenkomst/car-speeddate-event-3-14-2/

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

   
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer