Word nu lid
#
30 nov 2017;

Positief nieuws KVO-overleg

Goed nieuws over onze deelname aan de werkgroep KVO! De gemeente heeft ons signaal begrepen en er wordt hard gewerkt aan een structurele oplossing.

Recent hebben wij u gemeld, dat OV de Noord zich helaas genoodzaakt zag om zich terug te trekken uit de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Spijtig, want een schone en veilige bedrijfsomgeving achten wij van groot belang. 

De gemeente Alblasserdam heeft ons signaal begrepen en het verheugt ons om u te kunnen vertellen, dat er grote stappen in de richting van een structurele oplossing zijn gezet.

Binnen de gemeente is er een Team Ondernemen opgericht, waarin vertegenwoordigers van diverse afdelingen zitting hebben. Het Team heeft zeer frequent overleg waar de openstaande actiepunten worden bijgehouden en opgevolgd. Ook voor voldoende administratieve ondersteuning is gezorgd.

Het bestuur van OV de Noord is blij met deze doortastende aanpak en is ervan overtuigd, dat dit zal leiden tot een betere samenwerking, betere communicatie en snellere oplossing van de openstaande punten.

In januari is inmiddels een volgend KVO-overleg gepland.

Contact

Postbus 134, 2950AC Alblasserdam
#

Maandelijks al het nieuws in je mailbox? Abonneer je op onze nieuwsbrief..

 
Copyright © OVdeNoord    Privacyverklaring & Disclaimer